Terug naar het Specialisatieoverzicht

Specialisatie

24-uursservice

Schades en storingen

Schades en storingen zijn vervelend en overvallen u altijd op het verkeerde moment. Dan is het prettig om te weten dat u vakkundige hulp inschakelt met slechts één telefoontje. En dat u vervolgens snel, efficiënt en deskundig wordt geholpen door een team van specialisten: 24 uur per etmaal, 7 dagen per week. Avitec bouw is op 1 juni gestart met een 24-uurs storingsdienst voor bedrijven in Groningen en Drenthe.

De 24 uurs-storingsdienst is bereikbaar op:   06-25 38 59 51

Meteen hulp: 24 /7

Bij acute glasschade, stormschade, waterschade, brand of problemen met (toegang-)sloten, wilt u meteen geholpen worden door een expert. Waar en wanneer dat nodig is. De specialisten van Avitec bouw hebben grondige ervaring met spoedhulp op locatie. Al meer dan vijf jaar voert ons team zowel dagelijkse als spoedeisende werkzaamheden uit voor onder meer de GGZ, Icare, de Trans en Lentis. Die 24-uursservice willen we nu ook aanbieden aan andere partijen.

Samen staan we sterker

Avitec bouw gaat de 24-uurs storingsdienst uitvoeren samen met Bouwbedrijf Groenewold Bouw B.V. uit Stadskanaal. Bouwbedrijf Groenewold is een allround bouwbedrijf met circa 30 man personeel. Zes van deze medewerkers zijn beschikbaar voor de 24-uurs storingsdienst. Bouwbedrijf Groenewold heeft een eigen timmerwerkplaats en kozijnenfabriek en kan snel en vakkundig inspelen op herstelwerkzaamheden aan ruiten, deuren en kozijnen. Daarnaast zijn de onderhandelingen met een bedrijf gespecialiseerd in – onder meer – (elektrische) sloten in een vergevorderd stadium.

Wij staan 24/7 voor u klaar.

Uw voordelen

 • Meteen hulp bij glas-, ruit- en stormschade.
 • Meteen hulp bij problemen met (elektrische) toegangssloten.
 • 24/7
 • Een tienkoppig team met jarenlange praktijkervaring.
 • Direct toegang tot een timmerwerkplaats en kozijnenfabriek.
 • Een concurrerende prijsstelling.
 • Altijd terugkoppeling van de verrichte werkzaamheden.
 • Één aanspreekpunt, één contactpersoon.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze 24-uurs storingsdienst? Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze 24-uurs storingsdienst? Bel met ons kantoor op 0599-212170. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om u te informeren over de mogelijkheden en kosten.

Advies & techniek en Infra & milieu

Projecten

Bekijk alle lopende of afgeronde projecten.

Aanbesteding, nieuw bouwteam of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Samen komen we tot de beste oplossingen!

Contact opnemen
 • KWALITEITEN VAN AVITEC

  Constante controle in elke fase
 • KWALITEITEN VAN AVITEC

  Partner in het hele proces
 • KWALITEITEN VAN AVITEC

  We starten met een goed gesprek