Terug naar het projectenoverzicht

Project

N34 Klijndijk

Opdrachtgever

Provincie Drenthe

Periode

najaar 2021 - zomer 2022

Voor een veilige en vlotte doorstroming op de N34 realiseert de provincie een nieuwe ongelijkvloerse aansluiting bij Klijndijk. De gelijkvloerse aansluiting Emmen-Noord verdwijnt.

Wat gaat er gebeuren?

Voor de nieuwe ongelijkvloerse aansluiting bij Klijndijk realiseren we aan beide kanten van de N34 rotondes. Verkeer kan via de Slenerweg en het viaduct Oringerweide veilig de N34 passeren. Vanaf de rotonde aan de westzijde (kant van Klijndijk) leggen we een parallelweg aan die aansluit op de Odoornerweg. Verkeer kan daardoor vlotter en veiliger doorstromen richting Emmen-Noord. Langs de Slenerweg komt een nieuw fietspad te liggen tussen de nieuwe aansluiting en de rotonde in de Hoofdweg. Daarnaast komt er een (stalen) fietsbrug over de N34.

Overzicht van de aansluiting N34 Klijndijk.

Voor meer informatie of om dit project te volgen, kijk op de site van de Provincie Drenthe: Nieuwe ongelijkvloerse aansluiting Klijndijk – Provincie Drenthe

Wij maken voor dit project tevens gebruik van de Bouwapp. Deze is te vinden in de app-store, open de app en zoek op N34 of Avitec.

Naast de nieuwe aansluiting van Klijndijk, werkt Avitec ook aan de ontsluiting van afrit Odoorn. Zie project: Herinrichting N34 afslag Odoorn – Avitec

Aanbesteding, nieuw bouwteam of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Samen komen we tot de beste oplossingen!

Contact opnemen
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    Constante controle in elke fase
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    Partner in het hele proces
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    We starten met een goed gesprek