Terug naar het Specialisatieoverzicht

Specialisatie

Verharding

Straatwerk

Avitec infra & milieu heeft alles in huis voor het aanbrengen van straatwerk. Ruim 30 ervaren stratenmakers realiseren straatwerk in de breedste zin van het woord binnen de werken die bij Avitec worden uitgevoerd. Echter ook losse straatwerkklussen worden door ons aangenomen, zowel kleine projecten (straatwerk rondom gebouwen) als grote parkeerplaatsen kunnen door Avitec geheel in eigen beheer worden uitgevoerd.

Binnen ons team lopen een aantal zeer ervaren leermeesters, waarmee wij samen onze eigen stratenmakers middels een opleidingstraject opleiden.

Machinaal straatwerk

Avitec beschikt over voldoende eigen materieel, van klein materieel tot materieel om mechanisch te kunnen straten. Zo kunnen we gebruik maken van de Tigerstone welke van 3 tot 6 meter breed machinaal kan straten. Daarnaast beschikken we ook over andere mogelijkheden om machinaal straatwerk aan te brengen.

Natuursteen

Het aanbrengen van natuursteen is een specialistische klus. Avitec infra & milieu heeft inmiddels ruim 15.000 m² natuursteen aangebracht op diverse projecten. Het Raadhuisplein in Emmen bevat ruim 10.000 m² natuursteen met geïntegreerde waterobjecten.

Half verharding

Zowel voor nieuw aan te leggen half verhardingen als voor het renoveren van half verhardingen heeft Avitec alle materieel en kennis in eigen huis. Half verhardingen worden veelal gebruikt als fietspaden en wandelpaden in natuurlijk gebied. Ook voor het verwijderen van onkruid uit schelpenpaden heeft Avitec haar eigen schelpenpadmachine ontwikkelt welke in één handeling het onkruid verwijdert en de schelpen terug brengt op het pad.

Advies & techniek en Infra & milieu

Projecten

Bekijk alle lopende of afgeronde projecten.

Aanbesteding, nieuw bouwteam of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Samen komen we tot de beste oplossingen!

Contact opnemen
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    Constante controle in elke fase
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    Partner in het hele proces
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    We starten met een goed gesprek