Kwaliteit, Arbo en Milieu

KWALITEITEN VAN AVITEC

Solide

KWALITEITEN VAN AVITEC

Deskundig

KWALITEITEN VAN AVITEC

Totaalconcept

KWALITEITEN VAN AVITEC

Veiligheid

KWALITEITEN VAN AVITEC

Samenwerken

KWALITEITEN VAN AVITEC

Gecertificeerd

Kwaliteit

Kwaliteit leveren staat voorop. Dat geldt voor het hele traject vanaf advies, ontwerp, uitvoering tot aan het uiteindelijk onderhoud. Voor uw vraag kunnen we snel en flexibel een concrete oplossing leveren, omdat we alle expertises zelf in huis hebben. Een belangrijk onderdeel van onze kwaliteitsborging is onze certificering volgens het kwaliteitssysteem NEN-EN-ISO 9001.

Arbo

Onze projecten voeren we zo veilig mogelijk uit, met veilige middelen en machines. Continu zijn we bezig om het veiligheidsbewustzijn tijdens werkzaamheden te verhogen. Ons VGM-beheersysteem (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en onze VCA** certificering is een belangrijk onderdeel om de veiligheid te waarborgen.

Milieu

Wij werken vanuit de overtuiging dat iedereen de plicht heeft om zijn/haar omgeving en het milieu te beschermen. Vanuit dit oogpunt verwarmen we ons pand met aardwarmte, plaatsen we zonnepanelen en vervangen onze huidige verlichting voor LED-verlichting. Verduurzaming en reductie van ons energieverbruik is geborgd door het toepassen van de CO2-prestatieladder niveau 5.

Continu investeren we in verdere verbetering van onze bedrijfsvoering en diensten. Medewerkers, milieu, onze opdrachtgevers en hun ‘klanten’ staan daarbij centraal. Onder ‘certificering’ leest u meer over de certificaten die wij bezitten en kunt u deze gegevens downloaden.

Advies & techniek en Infra & milieu

Projecten

Bekijk alle lopende of afgeronde projecten.

Aanbesteding, nieuw bouwteam of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Samen komen we tot de beste oplossingen!

Contact opnemen
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    Constante controle in elke fase
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    Partner in het hele proces
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    We starten met een goed gesprek