Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Avitec Infra & Milieu breidt uit met overname Revoort Slopen & Saneren

Vanaf 10 februari 2021 is Avitec Infra & Milieu uit Nieuw-Buinen de nieuwe eigenaar van Revoort Slopen & Saneren uit Tweede Exloërmond.

Abiant Holding, aandeelhouder van Revoort, gaat zich steeds meer focussen op ‘het uitzenden en detacheren van personeel’ en heeft in Avitec een geschikte overnamepartij gevonden. Avitec had al langere tijd de wens om een actievere rol te vervullen in het slopen en saneren. Voor bouwen of aanleggen moet er vaak eerst ‘ruimte worden gemaakt’. Met Revoort wordt die ontbrekende schakel toegevoegd en kan Avitec vanaf heden haar opdrachtgevers een totaalconcept aanbieden.

Avitec is met ruim 160 medewerkers een gerenommeerde speler in Noord-Nederland. Een veelzijdige, innoverende en maatschappelijk betrokken onderneming die totaaloplossingen levert in de infrasector van ontwerp, uitvoering, recycling tot en met het beheer en onderhoud.

Directeur Freddy van der Werff van Avitec: “Het is voor ons een logische stap”. We zijn letterlijk bijna buren. De sloop- en saneringswerkzaamheden van Revoort sluiten perfect aan bij de missie en visie van Avitec. We kunnen nu nog beter invulling geven aan onze doelstellingen ten aanzien van duurzaamheid en circulariteit. De markt vraagt om een totaalpakket en een integrale aanpak. Met de toevoeging van Revoort kunnen we het hele proces verzorgen, van sloop tot en met onderhoud. Het biedt ons de mogelijkheid om circulariteit te borgen in de planvorming en hergebruik van materialen te integreren in de uitvoering.

Bedrijfsleider Germen Hooiveld van Revoort is blij met deze mooie kans: “Het voelt goed, de timing is perfect. Wij worden onderdeel van een prachtige, groeiende organisatie die ruimte maakt voor de ambities van Revoort. Daarbij is met de overname de continuïteit van alle medewerkers gewaarborgd.”

Revoort blijft onder de eigen naam en vanuit de eigen locatie in tweede Exloërmond opereren.

Advies & techniek en Infra & milieu

Projecten

Bekijk alle lopende of afgeronde projecten.

Aanbesteding, nieuw bouwteam of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Samen komen we tot de beste oplossingen!

Contact opnemen
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    Constante controle in elke fase
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    Partner in het hele proces
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    We starten met een goed gesprek