Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Donatie aan Vrijwilligers & Vrienden UMCG

Avitec en Koninklijke Oosterhof Holman doneren naast een mooier uitzicht ook €500,- aan de Stichting Vrijwilligers & Vrienden UMCG.

Stichting Vrijwilligers & Vrienden UMCG beschikt over een aantal logeermogelijkheden voor gezinnen, waarvan in de meeste gevallen een kind, therapie krijgt in het Protonentherapie Centrum Groningen van het UMCG. Tijdens de werkzaamheden aan het HOV Busknooppunt werd het uitzicht van de woningen een ongezellige aanblik.

De overhandiging van de cheque

Een vrijwilliger van de stichting kwam bij ons met de vraag of we het geheel konden opfleuren. Daarop besloten Avitec en Koninklijke Oosterhof Holman, om vrolijke bouwhekdoeken op te hangen, speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen. Zo hangt er een doek “zoek de verschillen” maar ook een aantal andere zoekplaatjes en hangen er een tweetal doeken met afbeeldingen van kunstenares Gea Valk. Tijdens de regenachtige en grijze dagen oogt het werkterrein nog grauwer en gezien het tijdsbestek van het werk wilden we voor deze stichting graag iets doen om het uitzicht te verbeteren. Na overleg met de vrijwilligers en medewerkers van het UMCG, zijn er doeken ontworpen en opgehangen.


Vrijwilligers & Vrienden UMCG zorgt ervoor dat ze de kinderen en ouders die in het centrum verblijven net dat beetje meer kunnen geven in deze moeilijke periode, daarom wilden we naast de bouwhekdoeken iets geven voor een langere termijn. We hebben gezamenlijk besloten om naast deze bouwhekdoeken, ook nog eens €500,- te doneren. “We hopen dat de stichting hiermee nog andere mooie zaken kan realiseren die ten goede komen aan de gezinnen die hier verblijven in moeilijke periodes”.

Wilt u ook een bijdrage leveren of meer informatie verkrijgen, bekijk deze op de website, www.vrijwilligersenvriendenumcg.nl

Advies & techniek en Infra & milieu

Projecten

Bekijk alle lopende of afgeronde projecten.

Aanbesteding, nieuw bouwteam of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Samen komen we tot de beste oplossingen!

Contact opnemen
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    Constante controle in elke fase
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    Partner in het hele proces
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    We starten met een goed gesprek