Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Open Middag Kloosterakker

Open Middag projectlocatie Kloosterakker op 13 november

Op zaterdag 13 november houdt aannemer Avitec Infra & Milieu in samenwerking met Gemeente Assen een open middag op projectlocatie Kloosterakker. Van 13.00 tot 16.00 uur vertellen medewerkers van Avitec en gemeente Assen tijdens een tour met huifkar over het project.

Tour over de projectlocatie

Na de aftrap op 18 mei, waarbij wethouder Dekker het startsein gaf voor het project, is Avitec begonnen aan de grondwerkzaamheden van de nieuwe buurt Kloosterakker. Sinds de start zijn reeds grote hoeveelheden grond uitgegraven, vervoerd en verwerkt op het project.

Kloosterakker groen & water

De nieuwe wijk wordt groen en waterrijk ingericht. Het benodigde grondwerk voor de nieuwe buurt is grotendeels afgerond. Tijdens de tour over het projectgebied vertellen wij u over deze werkzaamheden. Zo vertellen wij u over de afwatering van regenwater in de waterbergingen en de aanleg van de nieuwe wegen en kavels.

Archeologische vondsten

Tijdens de werkzaamheden werden er een aantal bijzondere én unieke vondsten gedaan. Hier vertellen we natuurlijk graag meer over. Op de open middag wordt er uitleg gegeven over de vondsten in het projectgebied en is er veel te bekijken.

Kom langs en beleef mee!

Op zaterdag 13 november van 13.00 tot 16.00 uur ontvangen wij u graag op het terrein van Groentotaal A. de Boer aan de Norgervaart 5B te Bovensmilde. Van hieruit nemen we u in een huifkar mee voor een rondleiding over het terrein. Op de ontvangstlocatie kunt u onder het genot van koffie & thee informatie ontvangen over het project. Hierbij zijn toiletvoorzieningen aanwezig en kunt u droog staan. Gezien het seizoen raden wij u aan om warme kleren aan te trekken en eventueel schoenen die vies mogen worden.

Corona maatregelen

Wij hanteren bij binnenkomst een coronacheck. Verder wordt 1,5 meter afstand van elkaar gehouden. Denkt u ook aan het dragen van een mondkapje?

Voor meer informatie over het project of de open middag kunt u contact opnemen met Matijn Wubbels, omgevingsmanager Avitec op project Kloosterakker. Mail: matijn@avitec.nl

kloosterakker-luchtfoto

Advies & techniek en Infra & milieu

Projecten

Bekijk alle lopende of afgeronde projecten.

Aanbesteding, nieuw bouwteam of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Samen komen we tot de beste oplossingen!

Contact opnemen
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    Constante controle in elke fase
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    Partner in het hele proces
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    We starten met een goed gesprek