Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Uitbreiding Avitec

Qua personeelsbestand vindt Avitec dat ze met ruim 120 medewerkers groot genoeg zijn. “Ons kent ons” en dat willen we graag zo houden. Door andere vormen van aanbesteden schuiven we echter steeds eerder aan tafel bij de opdrachtgever en denken we tegenwoordig ook al mee in de ontwerpfase. Hierdoor is er met name groei op kantoor in plaats van bij de buitendienst, in de vorm van ontwerpers en projectleiders.

Professionalisering

Daarnaast wil Avitec verder professionaliseren met een zelfstandige P&O afdeling en bediening van de weegbrug dicht bij de reeds aanwezige weegbrug. Naast het huidige pand wordt daarom een nieuw pand gebouwd, welke gekoppeld wordt middels een glazen ontvangstruimte met een centrale balie. Het nieuwe gebouw zal net als het huidige pand bestaan uit twee lagen en hierin zullen de bedrijven Avitec advies & techniek, Milieu+ en Perfect Payroll worden ondergebracht.

Ruimte voor ideeën

Avitec infra & milieu blijft in het huidige gebouw samen met Avitec service in de werkplaats. Om tussen de werkzaamheden af en toe ook even te kunnen ‘relaxen’ of nieuwe goede ideeën te bedenken wordt tussen de beide gebouwen een tuin aangelegd met diverse zitplekken. Daarnaast wordt boven de ontvangstruimte een dakterras gerealiseerd die vanuit beide gebouwen bereikbaar is en verbinding heeft met de nieuwe kantine.

Energieneutraal

Zoals ook het huidige pand tijdens de bouw al voorzien is van een warmtepomp en in een later stadium van zonnepanelen zal ook het nieuwe pand van beide worden voorzien. Hiermee is het hele kantoor inclusief werkplaats energieneutraal. Ook bezoekers worden niet vergeten. Er worden extra parkeerplaatsen aangelegd, waarvan enkele voorzien van een laadpaal.

Advies & techniek en Infra & milieu

Projecten

Bekijk alle lopende of afgeronde projecten.

Aanbesteding, nieuw bouwteam of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Samen komen we tot de beste oplossingen!

Contact opnemen
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    Constante controle in elke fase
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    Partner in het hele proces
  • KWALITEITEN VAN AVITEC

    We starten met een goed gesprek